Lajme nga Poliçani

Draft Raporti VSM per PRMIM Berat_200107

Forca e rinisë “pushton” të 61 Bashkitë e Shqipërisë

Projekti “Bashkitë në Evropë” organizon 95 aktivitete gjatë Javës së Evropës. Nga Bjeshkët e Tropojës, në brigjet e Vlorës, nga Kalaja e Krujës deri në sokakët e Gjirokastrës, ka ushtuar zëri i të rinjve në aktivitetet e Javës së Evropës, për të shprehur fort dëshirën e rinisë shqiptare, për të qenë pjesë e familjes së […]

Rikualifikimi urban i qendrës së fshatit Mbrakull!

Bashkia Poliçan ka  përfunduar rikualifikimin urban të qendrës së fshatit Mbrakull.Krijimi i qendrave të fshatrave do të zhvillojë jetën komunitare.Qendra është pajisur me  ndriçimin e nevojshëm, me vende parkimi, stola  dhe pemë të reja dekorative.Investime të tjera për qendrat e fshatrave na presin.

“Këngët e Evropës”, aktivitet me muzikë dhe poezi nga fëmijët e Poliçanit

POLIÇAN, 08 MAJ – Këndi i BE i Bashkisë së Poliçanit, në kuadër të aktiviteteve që po zhvillohen në të 61 bashkitë e vendit në kuadër të Javës së Evropës, ka zhvilluar një aktivitet kulturor me titull “Këngët e Evropës”. Fëmijë të moshave të ndryshme, nën tingujt e himnit të Evropës, kanë recituar, kënduar dhe […]

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA