Forca e rinisë “pushton” të 61 Bashkitë e Shqipërisë

Projekti “Bashkitë në Evropë” organizon 95 aktivitete gjatë Javës së Evropës.
Nga Bjeshkët e Tropojës, në brigjet e Vlorës, nga Kalaja e Krujës deri në sokakët e Gjirokastrës, ka ushtuar zëri i të rinjve në aktivitetet e Javës së Evropës, për të shprehur fort dëshirën e rinisë shqiptare, për të qenë pjesë e familjes së madhe evropiane.
“Këshilltarë për një ditë”, apo “Dëgjoni zërin tonë”, “I këndojmë Evropës” apo “Rrënjët e mia, rrënjët e Evropës”, “Evropa në qytetin tim” apo “Europa kthehet në shkollë”: në këtë Javë të Evropës, të 61 bashkitë e Shqipërisë, të veshura prej të rinjve me flamurin ngjyrë blu me 12 yje, janë shndërruar në tribuna rinore.

Rikualifikimi urban i qendrës së fshatit Mbrakull!

Bashkia Poliçan ka  përfunduar rikualifikimin urban të qendrës së fshatit Mbrakull.Krijimi i qendrave të fshatrave do të zhvillojë jetën komunitare.Qendra është pajisur me  ndriçimin e nevojshëm, me vende parkimi, stola  dhe

pemë të reja dekorative.Investime të tjera për qendrat e fshatrave na presin.

AlbaniaUSA