Hapet Konsultimi per projektvendimin me titull : Per Miratimin e Buxhetit , Struktures Organike dhe Pagave per vitin 2019

Secili subjekt i interesuar qofte ky subjekt fizik apo subjekt juridik te parashtroje diskutimet pasi te jete njohur me aktin (kliko ketu)

Mund ti shkruani direkt Keshillit Bashkiak ne kontakt forme dhe mesazhi merret nga Sekretari i Keshillit Bashkiak

Keshilli Bashkiak

Keshilli Bashkiak

Bashkia Polican

Shkruaj Keshillit Bashkiak

Mund te shkruani direkt ne forum ku mesazhi juaj publikohet direkt dhe eshte i dukshem per publikun

Bashkia Poliçan, faqja zyrtare. Mirësevini Forume Projekt Vendimi mbi Buxhetin 2019

Kjo temë përmban 0 përgjigje, ka 1 zë, dhe qe përditësuar së fundi nga  admin 5 vite, 5 muaj më parë.

Po shihet 1 postim (nga 1 gjithsej)
  • Autor
    Postime
  • #852

    admin
    Kryemoderator
Po shihet 1 postim (nga 1 gjithsej)

Duhet të jeni i futur që të përgjigjeni në këtë temë.