Shteti – Shqipëria
Prefiksi telefonik – +355 (0) 362
Popullsia – 10953 banorë
Zona kohore –  ZKEQ (UTC+1), Në verë OVEQ (UTC+2)

Mjedisi Natyror

Xha

Kodër

Xha

Fushë

xha

Pyll

Xha

Sipërfaqja ujore

Kordinatat

Direktori ne ndertim

Pasuri natyrore

Direktori ne ndertim

Bujqësia (99%)
Turizmi (95%)

Histori

 • Prejardhja e Emrit
 • Arkeologjia
 • Lashtësia
 • Direktori ne ndertim

 • Direktori ne ndertim

 • Direktori ne ndertim

Info të tjera

 • Parqe dhe Liqene
 • Institucione
 • Guida e Qytetit
 • Direktori ne ndertim

 • Direktori ne ndertim

 • Direktori në ndërtim