Vijojnë aktivitetet sensibilizuese me nxënësit e shkollave të qytetit të Poliçanit, për të ndaluar trafikimin e qenieve njerëzore dhe shfrytëzimin e të miturve.
Nëse keni nevojë për ndihmë, apo doni të raportoni rastin e një fëmije në Rrezik Trafikimi…..
Telefononi pa pagesë në 116006
Një i rritur do të kujdeset gjithmonë për JU !