POLIÇAN, 08 MAJ – Këndi i BE i Bashkisë së Poliçanit, në kuadër të aktiviteteve që po zhvillohen në të 61 bashkitë e vendit në kuadër të Javës së Evropës, ka zhvilluar një aktivitet kulturor me titull “Këngët e Evropës”.

Fëmijë të moshave të ndryshme, nën tingujt e himnit të Evropës, kanë recituar, kënduar dhe interpretuar dramatizime, me mesazhe domethënëse për vlerat evropiane.

Klikoni më poshtë për të parë videon e aktivitetit.

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).