Pritja me Qytetarët!
Si çdo ditë të Hënë edhe sot u zhvillua takimi me komunitetin në ambientet e bashkisë Poliçan.
Pritja u bë nga Kryetari i bashkisë Z. Adriatik Zotkaj dhe drejtoritë përkatëse për zgjidhjen e problemit të tyre ose për tu treguar rrugën e duhur drejt zgjidhjes.

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).