Bashkia Poliçan ka  përfunduar rikualifikimin urban të qendrës së fshatit Mbrakull.Krijimi i qendrave të fshatrave do të zhvillojë jetën komunitare.Qendra është pajisur me  ndriçimin e nevojshëm, me vende parkimi, stola  dhe

pemë të reja dekorative.Investime të tjera për qendrat e fshatrave na presin.

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).